TOP 3+1 rendezvényhelyszín gyűjtőoldal

legjobb_rendezvenyhelyszin_gyujto_portalok_1.png

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük a legjobb hazai rendezvényhelyszín kereső oldalakat. Mindegy, hogy céges eseményről, több éve halogatott érettségi találkozóról vagy esküvőről van szó, a lenti listában mindenki megtalálja a megfelelő felületet ahol a legegyszerűbben szűrhetjük az opciókat.

1. Cégeshelyszínek.hu

A Cégeshelyszínek.hu már több mint 10 éve áll vállalati partnerei rendelkezésére rugalmas és segítőkész csapatával. Az oldalon nem csupán tájékoztatást kaphatunk a helyszínekről, de a konferenciák, képzések szervezésben és lebonyolításban is segítségünkre állnak, nincs más teendő, mint elküldeni az igényeket és 24 órán belül már kedvünkre szemezgethetünk az ajánlatok között. 

A portál a turisztikai és rendezvény szektor mielőbbi talpra állásának érdekében ingyenes megjelenési lehetőséggel segítette a szálláshelyeket, rendezvényhelyszíneket és éttermeket, így a helyszínek is több partnert érhetnek el ezentúl!

Elérhetőség: info@cegeshelyszinek.hu

ch.png

2. Rendezvényhelyszínek.hu

A Rendezvényhelyszínek.hu nem csupán a céges rendezvényekre kíván megoldásokat, hanem családi bulira, esküvőre is megtalálhatjuk itt a tökéletes szállodát, éttermet vagy rendezvénytermet. Ezen kívül kiegészítő szolgáltatások között is tudunk keresgélni, mint például az élményprogramok, fotós rendelés vagy az eszközbérlés. Különleges igényekért, ötletekért pedig kereshetjük őket bátran!

Elérhetőség: info@rendezvenyhelyszinek.hu

rh.png

3. Konferenciahotelek.hu

A Konferenciahotelek.hu oldalon ismét a céges ügyfelek munkáját könnyíti meg, az oldalon kategorizálva megtalálhatjuk a legjobb helyszíneket, attól függően, hogy milyen rendezvényt szeretnénk tartani: egy budapesti konferenciát, egy hegyvidéki csapatépítőt vagy egy vízparti exkluzív vacsorát. 

Elérhetőség: info@cegeshelyszinek.hu

konf_1.png

+1 Rendezvény.com

A legújabb szolgáltatója a rendezvény piacnak a Rendezvény.com, mely idén májusban startolt. Legyen szó bármilyen rendezvényről, garantáltan megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb helyszínt.

Elérhetőség: hello@rendezveny.com 

rend.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rendezvenyhelyszinek.blog.hu/api/trackback/id/tr2115742504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása