Budapest is végre fellélegezhet!

xandro-vandewalle-uop3tdt0p4i-unsplash.jpg

Csodás hétfőre ébredtünk, hiszen vasárnap éjféltől megszűnt Budapesten a március 28-tól bevezetett kijárási korlátozás. Ennek értelmében megnyithatnak a fővárosban is az üzletek, a vendéglátóhelyek teraszai és kerthelyiségei is. Szintén jó hír a házasulandó pároknak, hiszen 2 hét múlva, azaz június 15-től a 200 fő alatti lakodalmak is zöld utat kaptak a fővárosban.

Kinyithatnak a szabadtéri fürdők és a strandok, illetve a Fővárosi Állatkert is, azonban sokunk bánatára a mozik és szórakozóhelyek még váratnak magukra, ahogy a rendezvények is.

Fontos tudni, hogy a feloldás ellenére a maszk viselése a tömegközlekedési eszközökön és az üzletekben még mindig kötelező, illetve az idősek vásárlási sávja is maradt egyelőre a 9 és 12 óra közötti sávban!

Addig is, ha belföldön szeretnének utazni, összeszedtük azoknak a szállodának a listáját akik májusban már fogadnak vendégeket! Amennyiben pünkösdre szeretne foglalni szállást, siessen, mert biztos hamar betelnek a hotelek!

petr-sevcovic-fyqr1t3ge34-unsplash.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rendezvenyhelyszinek.blog.hu/api/trackback/id/tr8815704868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása