Céges rendezvények újratöltve

Végre örülhet a rendezvényszektor is, hiszen Magyarország tovább lazít a koronavírus miatt életbe léptetett korlátozásokon, és a veszélyhelyzet megszüntetése után, június 18-tól engedélyezi a nyilvános rendezvények és konferenciák megtartását is.

ujra_rendezveny.png

A rendelet így szól:

A zárt helyen vagy a nem zárt helyen tartott zenés, táncos rendezvény – függetlenül annak nyilvános vagy nem nyilvános, valamint alkalmi vagy rendszeres jellegétől – abban az esetben tartható meg, ha a rendezvény helyszínén a jelenlévők létszáma (beleértve az ott foglalkoztatott személyeket) egy időben nem haladja meg az 500 főt.

A 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények március 11-e óta nem tarthatók, majd április 30-án gyakorlatilag minden rendezvényt le kellett mondani. Akkor augusztus 15-ig tervezték a korlátozásokat, de szép lassan, kezdetben a vidéki, majd budapesti esküvők engedélyezésével már várható volt, hogy hamarosan a céges események is zöld utat kapnak.

Az elmúlt hónapokat az online rendezvények és videokonferenciák jellemezték, így már mindenkiben felmerült az igény az élő rendezvényre, személyes találkozásokra és arra, hogy egy kicsit kimozduljon otthonról. 

Már összegyűjtöttük Nektek a legjobb helyszínkereső platformokat, tippeket és trükköket a sikeres csapatépítőhöz és a legújabb trendeket is, most pedig nem csak elméletben lehet tervezni a céges programokat, hanem biztonságos keretek között lebonyolítani is lehet ezeket.

A legtöbb szálloda és rendezvényhelyszín megújult szolgáltatásokkal és kínálattal várja vendégeit, hogy a hosszú bezártság és korlátozások után a maximális kikapcsolódás lehessen mindenkinek az ott eltöltött idő.

jakob-dalbjorn-cukjre3nyyc-unsplash.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rendezvenyhelyszinek.blog.hu/api/trackback/id/tr215812838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása