Koccintanátok a karantén végére? Néhány hely, ahol már megtehetitek!

Ezen a héten visszatért a főváros lüktető ereibe újra az élet. A hétfői enyhítéssel végre zöld lámpát kaptunk, és habár nem teljesen a két hónappal ezelőtti állapotok között élvezhetjük a jéghideg fröccsünket, de kevés szomorú szempárt találni most az utcákon. Egyelőre csak az éttermek, kávézók, bisztrók és kocsmák teraszai nyitnak ki, de mindannyiunk nevében mondhatjuk: Hálásak vagyunk!

 A legtöbben csak a hét második felében tudnak kinyitni, de ha koccintanátok egyet és nincs ötletetek, mi segítünk most Nektek!

10_teraszos_hely.png

1. FRÖCCSTERASZ

Május 18-tól újra várnak mindenkit! A facebook oldalukon felhívják a figyelmet, hogy a kinti terasz részen nincs lehetőség asztalfoglalásra, kizárólag érkezési sorrendben lehet a helyeket elfoglalni, az előírt 1,5 méteres távolság betartásával!

2. APACUKA ÉTTEREM

Május 18-tól ismét nyitva vannak. A kerthelyiségben kisebb vendég létszámmal tudunk fogadni vendégeket, érdemes foglalnotok!

3. JEDERMANN CAFÉ

A Jedermann kicsi, de annál hangulatosabb kertje szinte hívogat mindannyiunkat egy isteni finom kávéra.

4. SEMMI EXTRA és egy kis KERT

Hétfőtől a megszokott nyitva tartással várja régi és új vendégeit az óbudai SEMMI EXTRA és egy kis KERT.

5. AKVÁRIUM KLUB TERASZ

Budapest egyik legnagyobb kiülős helye is szeretettel vár Benneteket. Extra higiéniai védelemmel és kellő körültekintéssel természetesen.

6. KEKSZ

A Madách tér elengedhetetlen ékköve is újra nyitja kapuit. Élvezzétek a májusi napsugarakat a teraszról.

7. FELLINI RÓMAI KULTÚRBISZTRÓ

Május 22-e 12 órától várj újra Benneteket.

8. NAP BÁCSI

Csütörtöktől, azaz május 21-től a Nap Bácsi is újra nyitva van. A már jól megszokott finomságokkal várnak Benneteket.

9. KABIN

Péntektől, a Népszigeten, a Kabinban is élvezhetitek már a naplementét. Duna, zöld fák ölelése és egy hideg sör. Mi nem kívánunk többet.

10. PÁNTLIKA BISZTRÓ

A Városliget bővelkedik különleges éttermekkel, bisztrókkal, ez alól a Pántlika sem kivétel, ahol csütörtöktől ismét ehetünk, ihatunk!

GALÉRIÁNKBAN TALÁLHATÓ KÉPEKKEL, IHLETET IS MERÍTHETSZ, HOGY HOL TÖLTENÉD SZÍVESEN A SZOMBAT DÉLUTÁNOD, HA MÁR UNOD A NAPPALID!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendezvenyhelyszinek.blog.hu/api/trackback/id/tr5815710890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása