Hogyan szervezz rendezvényt a legnagyobb biztonságban?

biztonsagos_rendezveny.png

Már három hónapja, hogy a veszélyhelyzetet kihirdették és az élő rendezvények abbamaradtak. Mindenkinek hiányzik már a személyes kontaktus munkatársakkal, üzleti partnerekkel.

A hosszú home office hetek után újra elkezdődött az élet, sok helyen korlátozva bár, de újra megtelnek az irodák dolgozókkal, a munka kezd visszaállni a régi rendbe.

Az őszi és téli rendezvények szervezése is kezdetét vette és bár nagy a bizonytalanság, hogy merjünk-e bármit is foglalni. Szeretnénk néhány tippet megosztani és nyugtatásképp pár hasznos információt átadni.

  • A regisztráció digitalizálásával elkerülhető a tumultus az érkezéskor. Sok megoldás lehet erre: vagy előre, egy online felületen regisztrálnak a résztvevők, vagy érkezéskor, esetleg QR kódot beolvasva, a lényeg, hogy teljes biztonságban, a saját készülékükön, érintésmentes meg tudják ezt tenni.
  • Konferencia- vagy rendezvényhelyszínnek ajánljuk a tágasabb termeket, hiszen tartható a távolság. Természetesen ajánlott a maszk viselése is, de ha szűkebb körben, egyébként is napi szinten együtt dolgozó csapat szabadul ki az irodából, erre sincs szükség. Javasolt olyan helyszínt választani, ami nyitható ablakokkal rendelkezik.
  • A rendezvényhelyszíneken és szállodákban mindent megtesznek, hogy a vendégek a legnagyobb biztonságban érezzék magukat: kézfertőtlenítők kerültek kihelyezésre, a személyzeten maszk és kesztyű van és alapos, fertőtlenítő takarítást végeznek a szünetekben. A résztvevők maximális biztonságban érezhetik magukat, mert egy steril, tiszta és szép környezetben lehetnek együtt munkatársaikkal.
  • Az önkiszolgáló büféasztalos étkezés megszűnt, ehelyett kiszolgálás történik. Ez természetesen nem jelenti, hogy a választék szűkebb lenne: szakács, vagy felszolgáló szed a büféasztalon elhelyezett tálakból, melegen tartókból. A kávészüneteknél is változás történt, adagonként csomagolva kerül a vendégekhez.
  • Kétágyas elhelyezés helyett javasoljuk az egyágyas szobákat, ezzel nagyban csökkenthető a fertőzés veszélye.
  • Csapatépítők esetében nem kell lemondanunk a wellness használatról sem, a medencék gond nélkül használhatók, a klórszintet folyamatosan ellenőrzik, a tisztítóberendezések megállás nélkül üzemelnek.

A legnagyobb odafigyeléssel és rugalmassággal várják a helyszínek, hogy rendezvényednek otthont adhassanak, a legjobb ajánlatokért pedig fordulj hozzánk bizalommal!

frame_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rendezvenyhelyszinek.blog.hu/api/trackback/id/tr615805794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása