Top 5 kutyabarát hely Budapesten

10_teraszos_hely_masolata_masolata.png

Reggel egy ébresztő kávéra, munkaidőben egy frissítő limonádéra vagy épp este egy lazító italra térnél be egy-egy helyre, de a négylábú barátodra is gondolnod kell? Szerencsére egyre több helyen ők is kiemelt figyelmet kapnak már. Összeszedtünk most Nektek néhány helyet, ahova bátran betérhettek kis kedvenceitekkel. A listát a jelenlegi helyzetre való tekintettel gyűjtöttük össze.

1# Stika

A teraszuk nyitva áll előttetek, de most szombattól már a belső teret is használhatjátok. A STIKA több egy szimpla kávézónál, hiszen melegkonyhával is rendelkezik, a nagy ablakai pedig világossá és otthonossá teszik a hely laza stílusát. Mi nyugodt szívvel ajánljuk.

Cím: 1072 Budapest, Dob utca 46/A

 stika.jpg

2# MOST Kortárs Bisztró

A Most! a VI. kerület színvonalát emeli, egy bisztró-pince, aminek a belső tereit képek, könyvek, faasztalok és székek uralják. Koncertek, sörözgetések és csendes elvonulások tökéletes helyszíne természetesen azon kívül, hogy a négylábúakat is szeretettel várják.

Cím: 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 17.

 most_kortars_bisztro.jpg

3# ZSIRÁF

Az Eiffel tér megkérdőjelezhetetlen helyszíne a ZSIRÁF. A domboldalon hempergés, olvasás, zenélés, napozás kapcsán sokan elmondhatjuk, hogy az elmúlt években, de legalább egyszer megpihentünk ezen a helyen. Idén is a már jól megszokott ritmussal és vendégszeretettel várnak mindenkit.

Cím: 1062 Budapest, Teréz körút 53.

 zsiraf.jpg

#4 Mantra Specialty Coffee Bar

Péntektől már bent is kávézhattok négylábú barátaitokkal. Kevesebb asztal és szék áll rendelkezésetekre, de annál nagyobb és több szeretettel várnak benneteket. Jelenlegi állapotok szerint reggel 9-től délután 5-ig tudtok betérni minden nap.

Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 17.

 mantra_specilaty_coffee_budapest.jpg

#5 Twentysix

A Király utcai oázis mindenki számára szerelem lehet első látásra. Egy isteni reggeli a pálmák ölelésében, majd egy minden porcikánkat átmozgató jóga. Június 15-től egyedi hangulattal és különleges programokkal vár újra benneteket a Twentysix.

Cím: 1061 Budapest, Király utca 26.

twentysix.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rendezvenyhelyszinek.blog.hu/api/trackback/id/tr8215735378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása