Költséghatékony dizájnötletek rendezvényre

Nem feltétlenül szükséges hatalmas összegeket költened kreatív és vizuális luxus berendezésekre, hogy lenyűgözd a vendégeket. Összeszedtünk néhány nagyszerű és látványos ötletet, melyek garantáltan emelni fogják a rendezvényed színvonalát, miközben a költségkereted miatt sem kell aggódnod. Lássuk hát ezeket:

 photo-1511795409834-ef04bbd61622.jpg

Izgalmas elrendezés

Már a megfelelő helyszín keresése közben próbálj arra fókuszálni, hogy hogyan tudnád izgalmasabban berendezni a teret az asztalokkal vagy éppen a megszokottól eltérő módon kihasználni a színpadot. Azzal, hogy nem a hagyományos elrendezési lehetőségeket követed, máris emelni tudsz a rendezvény megjelenésén.

Különleges ülőalkalmatosságok

Mindegy, hogy milyen típusú rendezvényről van szó, fontos, hogy minden részvevő kényelmesen helyet tudjon foglalni. A kreatív székek, fotelek, kanapék mind képesek feldobni a helyszínt, de akár külön sarkot is ki lehet alakítani egy informális eseményhez jópofa babzsákokkal. Egy családi napon pedig miért is ne használhatnál pl. szénabálákat, pláne, ha illik a tematikához?

two-assorted-color-padded-chairs-near-side-table-1350789.jpg 

Használj színeket!

A színek ízléses alkalmazása még az olyan hétköznapi eszközöknél, mint a tányérok, párnák, takarók, virágok, stb. is képesek roppant látványos és elegáns megoldást kölcsönözni egy rendezvénynek. Különböző textíliákat is találhatsz dekorációs célra, ezekkel egy egész teremnek impozáns keretet adhatsz. Ráadásul ezek is pénztárcabarát ötletek, melyek kivitelezése is egyszerűen megvalósítható.   

Fénydekoráció

A rendezvények egyik leghatásosabb dekorációja, ha ügyesen játszunk a fényekkel. Legyen szó lampionokról, izzós fényfüzérről vagy éppen led függönyről, a színes megvilágítás nem csak életet ad az egész rendezvénytérnek, de vizuális komfortérzetet is biztosít, és mindezekkel együtt a pozitív hangulatot is garantáltan megalapozza.

 architecture-auditorium-blue-bright-colours-382297.jpg

Ötletes étel-kihelyezés

Az ételek kihelyezése nem jelent extra költséget, mégis nagyon komplex élvezeti és művészeti értéke van, hiszen az első érzékszervünk rögtök a látásunk. Amennyiben az étel esztétikusan, igényesen van tálalva, a vendégnek rögtön kedve támad a megkóstolásához is. Gondolkodj különlegességekben, gyűjts inspirációt és bátran alkalmazd is őket!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendezvenyhelyszinek.blog.hu/api/trackback/id/tr9015661860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása