Álomesküvő – Tökéletes helyszín kerestetik!

Azok számára, akik nem a fővárosban tervezik kimondani a boldogító igent, ez alkalommal mesebeli vidéki helyszíneket gyűjtöttünk egy csokorba. Válogassatok kedvetekre, talán itt megtaláljátok az Álomhelyszínt!

10_teraszos_hely_masolata_1.png

TOP 10 Vidéki helyszín:

1. Session Hotel (Kristály Hotel) – Ráckeve

A családias hangulatú szálloda maximálisan gondoskodik a felejthetetlen nap megszervezéséről. A polgári szertartás idilli környezetben, a tó partján is megrendezésre kerülhet, a  vendégfogadás helyszíne pedig lehet az impozáns, kristálycsilláros aula, a tópart, a rendezvényterem, vagy akár a hangulatos napfényes kávézó is. A nagy ünneplés fáradalmait másnap az Aqua Land wellness és élményfürdőben pihenheti ki a násznép.

session.jpg

2. Tópart Hotel – Balatonvilágos

A Tópart Hotel és Étterem összeszokott csapata kész megvalósítani a Ti álmaitokat is. A panorámás, 110 fő befogadására alkalmas rendezvényteremhez Balatonra néző terasz tartozik. Ha azonban nem csak a ceremónia, de a lakodalom helyszínét is közvetlenül a Balaton partján képzeltétek el, erre is van megoldás, mégpedig a szálloda ősfás kertjében felállított rendezvénysátorában. A zavartalan lebonyolítás érdekében a hotel kizárólagosságot biztosít az önfeledt mulatáshoz.

topart.jpg

3. Prónay-kastély - Alsópetény

A Prónay-kastélyban kimondhatjátok a boldogító igent a dísztó kis szigetén, a varázslatos, természeti környezetben elkészülhetnek Rólatok a kreatív fotók, az esküvői vacsora és a lakodalom helyszínéül szolgálhat a kastély parkja, a korhű szalonok egyike, vagy a modern rendezvényterem is. A Nagy Napot a kastély nászutas lakosztályában pihenhetitek ki, mely éjszakát ajándékba adják az ifjú párnak.

_dsc9244.jpg

4. Villa Vitae - Balatonfüred

A Villa Vitae minden igényt kielégít, hogy az örömteli eseményt még szebbé varázsolja: csodálatos környezet, fenséges ételek, személyre szabott szolgáltatás. A festői környezet csodás fotók hátterét adja, ráadásul a Villa Vitae csapata a dekorációtól kezdve a tortán át mindenben segítő kezet nyújt. A szálloda gyöngyszeme, az exkluzív berendezésű wellness részleg biztosítja a felfrissülni vágyók kényelmét.

eskuvo-classic-eskuvoi-helyszin-villa-vitae-eskuvo-a-balaton-parton-luxus-eskuvo-018.jpg

5. Szépia Bio & Art Hotel - Zsámbék

A szálloda kívánságra összenyitható vagy elszeparálható világos termeiben, körasztalos elrendezés esetén 100 fős vendéglétszámig lehetőséget biztosít, hogy kényelmesen megvendégelhessétek rokonaitokat, barátaitokat. Az étteremben, a szabadtéri terasszal összekötve 140 főig ünnepelhettek együtt a nagy napon.  A szálloda 38 db szobával, és 94 férőhellyel várja vendégeit, így a nászsereg elszállásolására is van lehetőség.  Az erkélyről pedig - nem utolsó sorban - gyönyörű kilátás nyílik a zsámbéki Romtemplomra.

08.jpg

6. Tisza Balneum Hotel - Tiszafüred

Ha szeretnétek Európa egyik legszebb naplementéjében, Magyarország legromantikusabb tavánál, a mesebeli Tisza-tónál kimondani az igent, a Tisza Balneum Hotel tökéletes választás. A különleges helyszínen épült szálloda kimagasló szolgáltatásokkal és profi csapattal váltja valóra álmaitok esküvőjét, az év bármely szakában

tisza-balneum-eskuvo5.jpg

7. Nyerges Hotel Termál – Monor

Az elbűvölő, kutyabarát szálloda egy erdő közepén, tradicionális konyhával, 40 fokos termál vízzel és lovaglási lehetőséggel várja vendégeit. Életetek egyik legfontosabb napját változatos esküvői csomagokkal igazítják a Ti elképzeléseitekhez,  legyen szó akár polgári, vagy egyházi szertartással egybekötött esküvői ebédről, akár hagyományos partiról vagy extrém esküvőről.

nyerges.jpg

8. Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar - Lajosmizse

A Geréby Kúria csodálatos, esküvői miliőhöz illő természeti környezetben, gondozott parkkal várja a házasulandókat. A polgári ceremónián, helyszíni anyakönyvvezéssel, gyönyörű fűzfa alatt fogadhattok örök hűséget egymásnak. Hangulatos, modern, klimatizált esküvős rendezvénytermek (5-350 főig) állnak rendelkezésére, választhattok hagyományos vagy exkluzív összeállítású menüt is, de a pazar dekorációt is biztosítja a helyszín saját szervezésben. Sőt, lehetőségetek van díszített lovashintós bevonulásra is!

367.jpg

9. Gödöllői Királyi Kastély - Gödöllő

Mi lehetne varázslatosabb egy mesebeli táj és egy romantikus kastély pompájánál? Ha igazi álomesküvőt szeretnél királyi környezetben, a Gödöllői Kastély kitűnő választás. A barokk épületegyüttes festői szépségű parkkal, bensőséges termeivel és akár többszáz főt befogadni képes rendezvényterekkel kiválóan alkalmas esküvők rendezésére. Akár a Díszteremben, akár a  Lovardában élitek át a legszebb napotokat, biztos, hogy örökre meghatározó élmény lesz számotokra, és persze vendégeitek számára is.

0413-heniattila-x3.jpg

10. Pálma Rendezvényház – Tata

Tata egyik nevezetes látnivalója, az Angolpark szívében helyezkedik el a műemléki védettség alatt álló rendezvényház. Páratlan környezet, elegáns, hatalmas üvegfelületekkel és belmagassággal rendelkező bálterem, komplex szolgáltatás és személyes tanácsadás járul hozzá, hogy az esküvőtök napja felejthetetlen élmény legyen.

palma-rendezvenyhaz.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendezvenyhelyszinek.blog.hu/api/trackback/id/tr8115716202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása